Dziś jest: 27 wrzesnia 2021, imieniny: Damiana, Mirabeli, Wincentego

Przedłużamy ważność BONU do 31 grudnia 2021

Ze względu na obostrzenia uniemożliwiające korzystanie z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem w okresie wiosennym, przedłużono ważność bonu „DOMS NA 40 LAT SOLIDARNOŚCI” do 31 grudnia 2021 roku. Z bonem zapłacicie Państwo o 200 zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

Jak dostać bon na wypoczynek?

Bon należny jest każdemu, kto jest członkiem Związku NSZZ „Solidarność”. Bon powinniście Państwo otrzymać w organizacji Związku, w której jesteście Państwo zarejestrowani. Jeśli nie jesteście Państwo członkiem Związku NSZZ "Solidarność", a chcecie otrzymać bon to należy się zapisać do zakładowej bądź terenowej organizacji NSZZ „Solidarność”, a po miesiącu członkostwa otrzymają Państwo bon 200 zł na wypoczynek.

Gdzie można wykorzystać bon?

Ośrodek Ziemowit w Jarnołtówku www.osrodekziemowit.pl
Ośrodek Savoy i Żbik w Spale www.savoy.com.pl
Ośrodek Hyrny w Zakopanem www.hyrny.pl
Willa Sienkiewiczówka w Zakopanem www.willasienkiewiczowka.pl

Tutaj najnowsza oferta spółki DOMS!

Jak zarezerwować pobyt?

Rezerwacji można dokonać poprzez kontakt e-maila z recepcją wybranego ośrodka lub dzwoniąc telefonicznie. W trakcie rezerwacji należy poinformować o chęci skorzystania z bonu. Rezerwując poprzez Booking, lub inne portale pośredniczące w sprzedaży usług DOMS nie będzie możliwości realizacji bonu.

Na jakich warunkach można wykorzystać bon?

Pobyt minimum dwa noclegi. Wypoczynek z pełnym wyżywieniem (śniadanie, obiad, kolacja, bądź zamiennie śniadanie i obiadokolacja).

Czy bon łączy się z innymi promocjami DOMS?

Posiadacze elektronicznej legitymacji NSZZ „Solidarność” otrzymują dodatkowo 10% rabatu przy dokonaniu rezerwacji i po okazaniu legitymacji w trakcie rejestracji w recepcji. Rabat dotyczy wyłącznie posiadacza legitymacji.
Bonu nie można zrealizować korzystając z ofert specjalnych i promocji.

Jeśli macie Państwo dalsze pytania prosimy o ich zadawanie poprzez adres e-mail: solidarnosc@doms.com.pl

pm

źródło: solidarnosc.org.pl